Udendørs malerarbejde

Udendørs malerarbejde af professionel maler i Horsens

Vi udfører udendørs malerarbejde i Horsens Trekantområdet og Århus

Der findes mange maleropgaver udenfor, men løsningen kan være den samme; Malermester Rasmus Lundhus. Vi har erfaringen, materialerne og kvaliteten, du har brug for til dit uderum.

Vi maler:

 • Vinduer og døre:

Vi tager os af malerarbejdet på vinduer og døre, uanset størrelse eller form. Vi maler med omhu og opmærksomhed på detaljer for at skabe et indbydende indtryk til dit hjem.

 • Udhæng og facader:

Udendørs udhæng og facader kan påvirkes af sol, regn og andre elementer. Vi udfører udendørs malerarbejde for at bevare deres udseende og beskytte dem mod vejrets påvirkninger.

 • Stakit, hegn, skur og carport:

Et velmalet stakit eller skur kan være prikken over i’et for din udendørs æstetik. Vi udfører malerarbejde på udendørselementer, der ikke kun forbedrer udseendet, men også beskytter træet mod vejrforhold.

 • Specialopgaver: Alt, der befinder sig udendørs, og som har brug for en pensel

Hos os er der meget få grænser for, hvad vi kan male. Har du en specialopgave, så finder vi en specialløsning. Hos Malermester Rasmus Lundhus er vi altid klar på en udfordring.

 • Afrensning:

Før meget malerarbejdet påbegyndes, udfører vi en grundig afrensning for at fjerne snavs, støv og gamle malingslag. Det sikrer en solid base for den nye maling og et holdbart resultat.

Efter afrensning anvender vi professionel maling af høj kvalitet. Uanset om det er en frisk farve eller en opfriskning af den eksisterende farve, sikrer vi, at resultatet bliver, som det skal være.

Udendørs malerarbejde af professionel maler i Trekantområdet

Mangler du kvalitetsløsningen på en maleropgave i Horsens, Trekantområdet, eller Århus?

Kontakt os for en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for dig.

Eller send din opgave til os på mail:
malermesterlundhus@mail.dk

ER DU INTERESSERET?

Kontakt os og få startet dit projekt med Udendørs malerarbejde

Skal vi male dit udeområde i Horsens, Trekantområdet eller Århus? Vi kører til både store og små opgaver. Kontakt os for en uforpligtende snak om dine ønsker.

   

  Foretrækker du at ringe?

  Ring til os på tlf. 40 33 60 37
  eller skriv en mail til malermesterlundhus@mail.dk

  Malermester Rasmus Lundhus

  Hvorfor vælge os som dit malerfirma?

  For vi er stolte fagfolk, og det kan du se i hele vores proces og i det færdige produkt.

  Kvalitet

  Vi udfører kvalitetshåndværk i alle vores arbejdsopgaver og i vores møde med enhver kunde. Kvalitet er ikke et valg. Det er en grundværdi i vores arbejdsdag.

  Erfaring

  Siden 1991 har Malermester Rasmus Lundhus været i malerbranchen, og det er din sikkerhed for en ordentligt, effektiv proces og et kvalitetsresultat. Hver gang.

  Punktlighed

  Vi sætter en ære i at overholde alle vores aftaler. Hos os kan du være tryg ved, at du modtager det, der er blevet lovet. Gennemsigtighed og troværdighed er nøgleelementer i vores forretning, og det sikrer vi ved en god dialog med dig.

  Vi leverer

  Vi leverer det, der er aftalt – til tiden. Kvalitet, professionalisme og punktlighed er ikke bare noget, vi siger, det er noget, vi maler.

  FÅ ET NEMT OG HURTIGT
  ​INDBLIK I VORES HVERDAG

  Har du lyst til at se flere igangværende opgaver? Så følg med på Facebook, hvor vi regelmæssigt lægger billeder op af vores opgaver.