Spartling

Effektiv spartling af malermester i Horsens, Århus og Trekantområdet

Vi er specialister i spartel

Vi specialiserer os i spartling af alle typer loft- og vægplader. Vores erfarne team skaber ensartede og glatte overflader i både små spartelopgaver og fuldspartling.

En af fordelene ved at vælge os til at spartle for dig er, at vi anvender avancerede spartelmaskiner. Denne teknik sikrer en jævn og ensartet fordeling, hvilket resulterer i et pænt og professionelt resultat. Og så er det en meget effektiv proces for at påføre spartel.

Grundlaget for gør-det-selv-typer

Vi er professionelle malere, men vi har også stor respekt for gør-det-selv-typer. Her er maling en af de processer, som mange gerne kaster sig ud i. Og vi står gerne for at skabe det bedste grundlag for din egen proces ved at skabe glatte overflader med spartelmasse og eventuel vægbeklædning.

Vi har også stor respekt for at ombestemme sig. Og bliver malingen en for stor mundfuld, så tager vi os naturligvis også gerne af det. For vi ved om nogen, hvad det kræver at få et perfekt resultat, men for os er det hverdagskost at levere kvalitetsfinish.

Effektiv spartling af malermester i Trekantområdet og Horsens

Mangler du kvalitetsløsningen på en maleropgave i Horsens, Trekantområdet, eller Århus?

Kontakt os for en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for dig.

Eller send din opgave til os på mail:
malermesterlundhus@mail.dk

ER DU INTERESSERET?

Kontakt os og få startet dit projekt Spartling

Vil du have et effektivt team til at varetage spartelopgaven for dig? Vi spartler i og omkring i Horsens, Trekantsområdet og Århus. Kontakt os og fortæl, hvad vi kan gøre for dig og dit hjem.

   

  Foretrækker du at ringe?

  Ring til os på tlf. 40 33 60 37
  eller skriv en mail til malermesterlundhus@mail.dk

  Malermester Rasmus Lundhus

  Hvorfor vælge os som dit malerfirma?

  For vi er stolte fagfolk, og det kan du se i hele vores proces og i det færdige produkt.

  Kvalitet

  Vi udfører kvalitetshåndværk i alle vores arbejdsopgaver og i vores møde med enhver kunde. Kvalitet er ikke et valg. Det er en grundværdi i vores arbejdsdag.

  Erfaring

  Siden 1991 har Malermester Rasmus Lundhus været i malerbranchen, og det er din sikkerhed for en ordentligt, effektiv proces og et kvalitetsresultat. Hver gang.

  Punktlighed

  Vi sætter en ære i at overholde alle vores aftaler. Hos os kan du være tryg ved, at du modtager det, der er blevet lovet. Gennemsigtighed og troværdighed er nøgleelementer i vores forretning, og det sikrer vi ved en god dialog med dig.

  Vi leverer

  Vi leverer det, der er aftalt – til tiden. Kvalitet, professionalisme og punktlighed er ikke bare noget, vi siger, det er noget, vi maler.

  FÅ ET NEMT OG HURTIGT
  ​INDBLIK I VORES HVERDAG

  Har du lyst til at se flere igangværende opgaver? Så følg med på Facebook, hvor vi regelmæssigt lægger billeder op af vores opgaver.