Tapetsering og vægbeklædning

Tapetsering og vægbeklædning i Horsens og omegn

Hos Malermester Rasmus Lundhus har vi ekspertisen til at eksekvere dine ønsker til vægbeklædning og/eller tapetsering. Både de klassiske, de nødvendige og de mere specielle.

Uanset om du ønsker at skabe en minimalistisk atmosfære, tilføje tekstur eller eksperimentere med farver og mønstre, er vores team i stand til at levere tapetserings- og vægbeklædningsløsninger, der opfylder dine specifikke behov og ønsker.

Vi laver:

 • Almindelig vægbeklædning:

Vi udfører professionel vægbeklædning med almindelige materialer som filt, væv og skumtapet for at skabe en glat og ensartet overflade, der danner en solid base for det videre arbejde.

 • Mønstret tapet:

For dem, der ønsker at tilføje et strejf af elegance eller personlighed til deres rum, tilbyder vi opsætning af tapet med mønstre. Det giver mulighed for at skabe visuelle elementer og stemninger i rummet.

 • Fotostater:

Har du et foto, som du ønsker skal være din permanente udsigt? Vi tilbyder opsætning af fotostater og har til denne opgave dygtige samarbejdspartnere, der får dit foto fra kameraet til tapetet. Det kan skabe unikke og iøjnefaldende designs på væggene.

Ved at kombinere vores faglige ekspertise med din vision skaber vi vægbeklædninger, der er visuelt tiltalende og ordentligt opsat.

Tapetsering og vægbeklædning i Trekantområdet og Horsens

Mangler du kvalitetsløsningen på en maleropgave i Horsens, Trekantområdet, eller Århus?

Kontakt os for en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for dig.

Eller send din opgave til os på mail:
malermesterlundhus@mail.dk

ER DU INTERESSERET?

Kontakt os og få startet dit projekt Tapetsering og vægbeklædning

Kontakt Malermester Rasmus Lundhus for at tage det første skridt mod at forvandle dine vægge. Vi tapetserer og maler i Horsens , Trekantområdet og Århus.

   

  Foretrækker du at ringe?

  Ring til os på tlf. 40 33 60 37
  eller skriv en mail til malermesterlundhus@mail.dk

  Malermester Rasmus Lundhus

  Hvorfor vælge os som dit malerfirma?

  For vi er stolte fagfolk, og det kan du se i hele vores proces og i det færdige produkt.

  Kvalitet

  Vi udfører kvalitetshåndværk i alle vores arbejdsopgaver og i vores møde med enhver kunde. Kvalitet er ikke et valg. Det er en grundværdi i vores arbejdsdag.

  Erfaring

  Siden 1991 har Malermester Rasmus Lundhus været i malerbranchen, og det er din sikkerhed for en ordentligt, effektiv proces og et kvalitetsresultat. Hver gang.

  Punktlighed

  Vi sætter en ære i at overholde alle vores aftaler. Hos os kan du være tryg ved, at du modtager det, der er blevet lovet. Gennemsigtighed og troværdighed er nøgleelementer i vores forretning, og det sikrer vi ved en god dialog med dig.

  Vi leverer

  Vi leverer det, der er aftalt – til tiden. Kvalitet, professionalisme og punktlighed er ikke bare noget, vi siger, det er noget, vi maler.

  FÅ ET NEMT OG HURTIGT
  ​INDBLIK I VORES HVERDAG

  Har du lyst til at se flere igangværende opgaver? Så følg med på Facebook, hvor vi regelmæssigt lægger billeder op af vores opgaver.