New Yorker gulve

New Yorker gulve i Horsens, Trekantområdet, og Århus

Moderne gulvløsninger

New Yorker gulv refererer typisk til en stilfuld og moderne gulvløsning, der henter inspiration fra den industrielle æstetik, der ofte ses i New York Citys gamle fabrikker og lagerbygninger. Det har det stilede udseende af slebet beton og en holdbarhed, der skaber stor værdi.

Det er en type gulv, der kombinerer elegance med et råt og minimalistisk udseende, og det er blevet populært i både kommercielle og private rum.

En skræddersyet løsning til dit gulv

Med New Yorker gulv har du muligheden for at dække de fleste andre typer gulve og opnå et helt nyt udseende til rummet. Og da det er slebet og lakeret, opnår du en god slidstyrke, og du får også et gulv, der er nemt at holde.

Med Malermester Rasmus Lundhus får du løsningen til din New Yorker gulv. Hos os går vi ikke på kompromis med kvaliteten, og vi går til opgaven med erfaring og opmærksomhed på dine ønsker.

Andre muligheder: microcement gulv

Epoxy gulv og New Yorker gulv er forskellige muligheder, der tilbyder henholdsvis et stilrent, malet udseende og et råt beton-look.

Ud over disse to har vi også ekspertisen til at lave microcement gulve. Det er en gulvløsning, der også kan laves i flere farver, og som giver en meget høj slidstyrke.

Epoxygulve i Horsens

Mangler du kvalitetsløsningen på en maleropgave i Horsens, Trekantområdet, eller Århus?

Kontakt os for en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for dig.

Eller send din opgave til os på mail:
malermesterlundhus@mail.dk

ER DU INTERESSERET?

Kontakt os og få startet dit projekt New Yorker gulve

Hvis du drømmer om nyt gulv, så kan vi skabe det. F.eks. med New Yorker gulv eller microcement. Vi skaber gulvløsninger i Trekantområdet, Horsens og Århus.

   

  Foretrækker du at ringe?

  Ring til os på tlf. 40 33 60 37
  eller skriv en mail til malermesterlundhus@mail.dk

  Malermester Rasmus Lundhus

  Hvorfor vælge os som dit malerfirma?

  For vi er stolte fagfolk, og det kan du se i hele vores proces og i det færdige produkt.

  Kvalitet

  Vi udfører kvalitetshåndværk i alle vores arbejdsopgaver og i vores møde med enhver kunde. Kvalitet er ikke et valg. Det er en grundværdi i vores arbejdsdag.

  Erfaring

  Siden 1991 har Malermester Rasmus Lundhus været i malerbranchen, og det er din sikkerhed for en ordentligt, effektiv proces og et kvalitetsresultat. Hver gang.

  Punktlighed

  Vi sætter en ære i at overholde alle vores aftaler. Hos os kan du være tryg ved, at du modtager det, der er blevet lovet. Gennemsigtighed og troværdighed er nøgleelementer i vores forretning, og det sikrer vi ved en god dialog med dig.

  Vi leverer

  Vi leverer det, der er aftalt – til tiden. Kvalitet, professionalisme og punktlighed er ikke bare noget, vi siger, det er noget, vi maler.

  FÅ ET NEMT OG HURTIGT
  ​INDBLIK I VORES HVERDAG

  Har du lyst til at se flere igangværende opgaver? Så følg med på Facebook, hvor vi regelmæssigt lægger billeder op af vores opgaver.