Indendørs malerarbejde

Indendørs malerarbejde i Horsens, Trekantområdet og Århus

Vi maler indendørs malerarbejde i og omkring Horsens

Vi arbejder med alt fra små spartelopgaver og afrensning af tapet til at male et eller flere værelser, opsætning af tapet og til at spartle, beklæde vægge og male i et helt hus.

Med andre ord; Hvis du har maleropgaver i dit hjem, så har vi løsningen for dig. Vi leverer tilmed løsningen pakket ind i god kundeservice, erfaring og god kvalitet – og det gælder lige meget opgavens opfang.

En god dialog er første lag

Der er mange forskellige typer indendørs malerarbejde, men fælles for dem er, at løsningen bliver bedre, når processen starter med en god dialog mellem dig og os.

Hos Malermester Rasmus Lundhus tror vi på, at den bedste løsning opnås gennem samarbejde og forståelse, og vores team er altid parat til at guide dig fra idéfasen til det endelige resultat.

Her er intet for stort eller småt

Vi er et hold af erfarne malere i, der rykker ud til både store og små opgaver. For vi ved, at selv den mindste maleropgave kan skabe stor værdi, når det bliver gjort ordentligt.

Omvendt har vi også som team gode forudsætninger for en effektiv løsning på store opgaver, så dit malerarbejde er malet, når du har brug for, at det står færdigt.

Indendørs malerarbejde i Trekantområdet, Horsens og Århus

Mangler du kvalitetsløsningen på en maleropgave i Horsens, Trekantområdet, eller Århus?

Kontakt os for en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for dig.

Eller send din opgave til os på mail:
malermesterlundhus@mail.dk

ER DU INTERESSERET?

Kontakt os og få startet dit projekt med Indendørs malerarbejde

Skal vi hjælpe dig i gang og i mål med indendørs malerarbejde i Horsens, Trekantområdet, eller Århus?

   

  Foretrækker du at ringe?

  Ring til os på tlf. 40 33 60 37
  eller skriv en mail til malermesterlundhus@mail.dk

  Malermester Rasmus Lundhus

  Hvorfor vælge os som dit malerfirma?

  For vi er stolte fagfolk, og det kan du se i hele vores proces og i det færdige produkt.

  Kvalitet

  Vi udfører kvalitetshåndværk i alle vores arbejdsopgaver og i vores møde med enhver kunde. Kvalitet er ikke et valg. Det er en grundværdi i vores arbejdsdag.

  Erfaring

  Siden 1991 har Malermester Rasmus Lundhus været i malerbranchen, og det er din sikkerhed for en ordentligt, effektiv proces og et kvalitetsresultat. Hver gang.

  Punktlighed

  Vi sætter en ære i at overholde alle vores aftaler. Hos os kan du være tryg ved, at du modtager det, der er blevet lovet. Gennemsigtighed og troværdighed er nøgleelementer i vores forretning, og det sikrer vi ved en god dialog med dig.

  Vi leverer

  Vi leverer det, der er aftalt – til tiden. Kvalitet, professionalisme og punktlighed er ikke bare noget, vi siger, det er noget, vi maler.

  FÅ ET NEMT OG HURTIGT
  ​INDBLIK I VORES HVERDAG

  Har du lyst til at se flere igangværende opgaver? Så følg med på Facebook, hvor vi regelmæssigt lægger billeder op af vores opgaver.