Om Malermester Rasmus Lundhus

Malermester Rasmus Lundhus er ikke bare en malervirksomhed; Vi er passionerede mennesker, der har fundet den rette arbejdshylde, hvor vi kan udføre tilfredsstillende præcisionsarbejde og jordnær kundeservice.

Virksomheden er grundlagt tilbage i 2005, og malererfaringen bag går helt tilbage til 1991, hvor ejer af virksomheden Rasmus Lundhus startede i faget. Med firmaet blev også standarden for vores håndværk grundlagt. Virksomheden har hjemme i Horsens, og rummer nu flere ansatte, der alle kører ud til opgaver i Trekantområdet, Horsens og Århus. Høj kvalitet er stadig kernen for alle arbejdsprocesser og opgaver – og vi sætter stolt vores navn på det, vi udfører.

Kundetilfredshed er vores ultimative mål ved enhver maleropgave, og vi sætter en ære i at opretholde tæt kundekontakt gennem hele processen. At se vores kunder tilfredse med det endelige resultat er det, der skaber værdi for os.

Mangler du kvalitetsløsningen på en maleropgave i Horsens, Trekantområdet, eller Århus?

Kontakt os for en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for dig.

Eller send din opgave til os på mail:
malermesterlundhus@mail.dk
ER DU INTERESSERET?

Kontakt os og få startet dit malerprojekt

Mangler du kvalitetsløsningen på en maleropgave i Horsens, Trekantområdet eller Århus? Kontakt os for en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for dig.

   

  Foretrækker du at ringe?

  Ring til os på tlf. 40 33 60 37
  eller skriv en mail til malermesterlundhus@mail.dk

  Malermester Rasmus Lundhus

  Hvorfor vælge os som dit malerfirma?

  For vi er stolte fagfolk, og det kan du se i hele vores proces og i det færdige produkt.

  Kvalitet

  Vi udfører kvalitetshåndværk i alle vores arbejdsopgaver og i vores møde med enhver kunde. Kvalitet er ikke et valg. Det er en grundværdi i vores arbejdsdag.

  Erfaring

  Siden 1991 har Malermester Rasmus Lundhus været i malerbranchen, og det er din sikkerhed for en ordentligt, effektiv proces og et kvalitetsresultat. Hver gang.

  Punktlighed

  Vi sætter en ære i at overholde alle vores aftaler. Hos os kan du være tryg ved, at du modtager det, der er blevet lovet. Gennemsigtighed og troværdighed er nøgleelementer i vores forretning, og det sikrer vi ved en god dialog med dig.

  Vi leverer

  Vi leverer det, der er aftalt – til tiden. Kvalitet, professionalisme og punktlighed er ikke bare noget, vi siger, det er noget, vi maler.

  FÅ ET NEMT OG HURTIGT
  ​INDBLIK I VORES HVERDAG

  Har du lyst til at se flere igangværende opgaver? Så følg med på Facebook, hvor vi regelmæssigt lægger billeder op af vores opgaver.