Epoxygulve

Epoxygulve i Horsens, Trekantområdet og Århus ved Malermester Rasmus Lundhus

Epoxygulve: slidstærke og smukke gulve

Epoxygulve fra Malermester Rasmus Lundhus er ikke kun en praktisk løsning; de er også en investering i holdbarhed og æstetik. Vores erfarne team bringer ekspertisen, omhyggeligheden og materialerne til at skabe det perfekte epoxygulv, der opfylder dine behov og ønsker.

En del af vores service er, at du ikke skal gøre andet end at fortælle os om dine ønsker. Vi tager os af alt fra første samtale, og til du kan gå på dit nye epoxygulv.

En gulvtype – flere muligheder

Epoxygulve er en spændende type gulv, der giver mange muligheder. Vi laver epoxygulve i den farve, du ønsker, og den kvalitet, du forventer.

Vi arbejder med forskellige former for epoxygulve og tilpasser løsningen efter dine specifikke behov. Vi kan både lave gulve, der giver et ensartet og stilet udseende, og som er nemt at vedligeholde. Med epoxy kan vi også skabe skridsikre gulve, der blandt andet er velegnede til værksteder og garager.

Epoxygulve i Horsens

Mangler du kvalitetsløsningen på en maleropgave i Horsens, Trekantområdet, eller Århus?

Kontakt os for en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for dig.

Eller send din opgave til os på mail:
malermesterlundhus@mail.dk

ER DU INTERESSERET?

Kontakt os og få startet dit projekt med Epoxygulve

Mulighederne er mange, og løsningen er den samme: Malermester Rasmus Lundhus. Vi kan lave det, så det er tilpasset dine ønsker. Vi arbejder i og omkring Trekantområdet, Horsens og Århus.

   

  Foretrækker du at ringe?

  Ring til os på tlf. 40 33 60 37
  eller skriv en mail til malermesterlundhus@mail.dk

  Malermester Rasmus Lundhus

  Hvorfor vælge os som dit malerfirma?

  For vi er stolte fagfolk, og det kan du se i hele vores proces og i det færdige produkt.

  Kvalitet

  Vi udfører kvalitetshåndværk i alle vores arbejdsopgaver og i vores møde med enhver kunde. Kvalitet er ikke et valg. Det er en grundværdi i vores arbejdsdag.

  Erfaring

  Siden 1991 har Malermester Rasmus Lundhus været i malerbranchen, og det er din sikkerhed for en ordentligt, effektiv proces og et kvalitetsresultat. Hver gang.

  Punktlighed

  Vi sætter en ære i at overholde alle vores aftaler. Hos os kan du være tryg ved, at du modtager det, der er blevet lovet. Gennemsigtighed og troværdighed er nøgleelementer i vores forretning, og det sikrer vi ved en god dialog med dig.

  Vi leverer

  Vi leverer det, der er aftalt – til tiden. Kvalitet, professionalisme og punktlighed er ikke bare noget, vi siger, det er noget, vi maler.

  FÅ ET NEMT OG HURTIGT
  ​INDBLIK I VORES HVERDAG

  Har du lyst til at se flere igangværende opgaver? Så følg med på Facebook, hvor vi regelmæssigt lægger billeder op af vores opgaver.